Kontakt

Hej och välkommen till Svenska Kulturlandskaps kontaktsida! Vi är glada att du vill höra av dig till oss. Om du har frågor, kommentarer eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Du kan enkelt skicka oss ett meddelande genom att använda vårt bekväma kontaktformulär nedan. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och skriv ditt meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi svarar vanligtvis inom 3 dagar, men ibland kan det ta lite längre tid om det är mycket trafik på sidan.

Alternativt kan du också skicka oss ett mail direkt på vår mailadress som du hittar nedan. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att besvara din fråga eller lösa ditt problem.

Vår mailadress: kontakt@svenskakulturlandskap.se

Vi vill också passa på att tacka alla våra besökare för att ni hjälper oss att göra Svenska Kulturlandskap till en bättre plats för alla. Vi uppskattar era kommentarer och feedback och tar dem på allvar när vi fortsätter att utveckla vår hemsida.

Så, skicka oss gärna ett meddelande när som helst om du har något att säga. Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact Us